Țesem contemporanul
cu elemente de teritoriu
și povești cu tâlc din Transilvania.

Despre noi

Misiune: Dezvoltăm comunități prin educație și creativitate reconectându-le cu propriul teritoriu. Viziune: Țesem contemporanul cu elemente de teritoriu și povești cu tâlc din Transilvania. Valori: Sustenabilitate, conectare cu natura, încredere, dezvoltare durabilă, creativitate și inovație, bucurie în implicare, educație continuă. Ce iubim? sate mici și zone alpine :)) Cum promovăm aceste locuri? prin evenimente alternative, programe și proiecte de dezvoltare, servicii și produse inovative Echipă organizare și voluntari / Our team: Familia Cismaru, familia Cotaru, Ana Pârvulescu, Diana Iotu, Alexandra Macrea, Andrei Rusu, Corina și Cosmin Stoica, Dana Mitea și Michael Schindegger, Delia și Cornel Lițu, Cuzepan Gabriela, Bianca și Ninu Cristea, Găvozdea Călin, Laurian Mugur Gheorghe, Mustea Diana, Oneț Adina, Onu Diana, Mihai Ciufudean, Monica Ducu, Pilt Selena, Sarang Alexandra, Șoima Bianca, Șutea Aurora, Voica Simona, Cornea Georgiana, Badiu Vlad, Tibi Tioc, Stefanie Binder, Andra Simuț, Claudia Rânja, Ileana Căluțiu, Sorina Aboș Ne susțin și ne ajută când pot: Emanuel Baruch, Lenuța Barbu, Luiza Boldizsar, Ioan Bebeșelea, Oana Coantă, Radu Dumitrescu, Alexandra Crăciun, Larisa Roșian, Virgil Ispas, Stefan și Lidia Gabel, Vlad și Smaranda Bălan, , Iulia Florea, Miruna Popa. Anul 2020 pe scurt:  Evenimentele și programele noastre / Our projects and events: Mănâncă Local – Magazin online și program de susținere a micilor producători Transilvania Gastronomică – Food Culture Festival Transilvanian Brunch Oltenia Brunch și Muntenia Brunch (în colaborare cu My Secret Romania) Banat Brunch (în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Timiș) Brunch-uri în nordul Transilvaniei (în colaborare cu Clubul Gastronomic Transilvan) Moldova Brunch (în colaborare cu Panere.ro) Maramureș Brunch Dobrogea Brunch Moldova Brunch (în colaborare cu Panere.ro) Ecobrunch-uri în destinații de ecoturism: Ținutul Țimbrului, EcoMaramureș, Tara Dornelor, Eco-Țara Hațegului-Retezat Picnic în Cindrel, Picnic în Hârtibaciu, Picnic în Târnave Flavours and Sounds of Transylvania Cină în natură Full Moon Picnic / Electric Camping CulinART
Cină în cetate 
COOLinar 
Slănină și ceapă Cinema Culinar (colaborare cu Kunst in der Stadt / Stadt in der Kunst) Musical Tasting (colaborare cu The Hipodrome of Music) Sibiu Winter Brunch 
Gusturi Transilvane / Degustări la Șura Școală Sibiel Cină cu Poveste Eat Local – Gourmet Weekend Poteca Slow Food Ateliere de educație senzorială pentru copii BRÂNZĂ (proiect în colaborare cu Gabriela Cuzepan) PÂINE (proiect în colaborare cu Gabriela Cuzepan) MUSAI Experience
Mărci colective / Local labels: – GUST LOCAL – label pt. restaurante, bistro-uri și pensiuni (județele Sibiu, Brașov și Mureș) Ne puteți urmări și prin hashtag-urile: #ViitorPrinEducație #AiciÎncepeEuropa #MănâncăLocal #EatLocal #TransilvanianBrunch #InspiringCarpathians #Carpathianlover #Madelastână #Burdufchallenge #MusaiExperience
Parteneri / Partners: Mountain Partnership Asociația Hosman Durabil Fundația Max & Marlise Schweizer Slow Food Sibiu Asociația Județeană de Turism Sibiu Descoperă Râul Sadului, Primăria Râul Sadului Sibiu Food Hub  The Chocolates of Life Blog The Hipodrome of Music Reky Travel Club & Eat Local Sibiu Regiunea Gastronomică Europeană 2019 Restaurants in Sibiu: Syndicat Gourmet, Bistro Jules, Pasaj, OSushi, Max-TheOriginal, ShesGreen, HÎR Cu Drag Din Hărtibaciu – Producers Colinele Transilvaniei Asociația Tură în Natură Co-finanțatori / Donors: AFIR Alba Iulia AFCN România CJ SIBIU Primăria Sibiu Primăria Rășinari Primăria Râu Sadului Istoric:  Din 2021: Țara Colibelor – Ecovillage, ecoturism în Munții Cindrel și Lotrului Din 2020: MUSAI Experience, EcoBrunch-uri în destinații certificate de ecoturism: Țara Dornelor, Maramureș, Ținutul Zimbrului, Retezat- Hațeg Din 2019: Brunch Transilvania de Nord, Banat Brunch, Dobrogea Brunch, Maramureș Brunch, Moldova Brunch Din 2018: Oltenia și Muntenia Brunch, Transylvanian Taste (în colaborare cu Reky Travel) Din 2017 – Lansare website de promovare și rezervare www.eat-local.ro Din 2016 – Înființare convivium Slow Food Sibiu Din 2015 – Transilvania Gastronomică – Food Culture Festival Din 2013- Evenimente gastronomice alternative Rurale: Flavours and Sound of Transylvania, Pincic în Cindrel, Cină în natură, Electric Camping / Full Moon Picnic, COOLinar Urbane: Gust Local, Brunch la Huet Urban, Bucate și Vin, Cină în cetate, CulinART, 2013 – Experiențe noi în sudul Transilvaniei Dezvoltarea și promovarea itinerarilor turistice tematice din județul Sibiu în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Din 2008 – Transilvanian Brunch Transilvanian Brunch a aparut la inceputul anului 2008 ca o initiativa a asociatiei GAL Microregiunea Hartibaciu de cunoastere reciproca si colaborare in Valea Hartibaciului dar si ca un exercitiu de promovare a produselor locale. Totodata a fost si un bun motiv de intalnire multiculturala – in “afara orelor de program” – a celor care activeaza in turism, cultura, dezvoltare rurala si sociala, agricultura ecologica, renovare si restaurare, branse care intr-un fel sau altul se completeaza si regasesc in multe initiative si proiecte actuale. Brunch-urile sunt organizate de regula in ultima sambata a fiecarei luni intr-o locatie deosebita si se bucura pe langa oferta culinara si de o tematica, de ex. plimbare cu drezina pe sinele mocanitei, drumetie pe un traseu cultural, muzica deosebita, etc. 2009 – Ruta culturală frații GRECU – biserici ortodoxe pictate în Valea Hârtibaciului și Țara Oltului 2008 – Panouri informative în satele din Valea Hârtibaciului 2007 – Drumeții printre culturi – traseul cultural Brukenthal 2006 – Portal de rezervări pentru case de vacanță în zonele rurale: Casa in Natura. Pentru și în colaborare cu TransylvaniaTravel.