Țesem contemporanul
cu elemente de teritoriu
și povești cu tâlc din Transilvania.

Evenimente și experiențe 2023

1. Ecoturism individual: 
Țara Colibelor – ecovillage: dormit în fân.
– Musai Experience: weekenduri culinare rurale  


2. Concursuri montane
Sibiel Forest Run – 15.08.2023
Burduf Challenge – 08.07.2023

3. Evenimente alternative de cultură rurală și gastronomie 
Calendarul evenimentelor noastre din toată regiunile României este online pe www.booking.mytransylvania.ro

Conceptul evenimentelor:
Evenimentele noastre de cultură  rurală și gastronomică susțin dezvoltarea zonelor rurale prin promovarea produselor, rețetelor și a culturii locale. Vă invităm să descoperiți satele noastre, unde calitatea oamenilor și a poveștilor dar și a bucatelor compensează lipsa aparentă de confort. Nu se pot rezerva locuri fixe la mese și des apelăm la pături, bănci și alte variante de șezut :). Nu vrem în niciun fel să-i schimbăm pe cei din sate, ci, dimpotrivă, să ne adaptăm noi și oaspeții noștri la condițiile locale.

Foto & video:
Fiind evenimente publice, cu scopul principal de  promovare a zonelor rurale, cei care participă își dau acordul explicit pentru eventualele apariții în fotografii și/sau filmări din timpul evenimentelor.

Program:
Evenimentele încep la ora 11:00 și au trei părți:
gastronomie 11:00 – 13:00
Un bufet bogat cu specialități locale tip brunch (mic dejun și prânz combinate) sau picnic (pachete de luat în rucsac) – în funcție de tipul evenimentului. Incluse sunt și băuturile nealcoolice (sirop, cafea, apă, ceai), iar în afara meniului pot fi cumpărate și altele care conțin alcool.
program de vizitare a satului 13:00 – 15:00
în funcție de sat, avem prevăzută fie o plimbare prin sat cu vizitarea obiectivelor locale naturale, fie unele de patrimoniu construit sau o drumeție prin împrejurimi. În unele localități organizăm și mici spectacole de dansuri sau muzică locală.
ateliere tematice opționale 15:00 – 16:30
Peste tot căutăm să oferim, pentru cei interesați și pentru cei care mai pot sta cu noi după-amiaza,  ateliere legate de specificul locului. Avem ateliere legate de producția de alimente, meșteșuguri sau cultură locală (muzică, dansuri, etc.).

Costuri:  
Pentru acoperirea cheltuielilor de organizare (ingrediente, băuturi nealc., logistică, programe culturale și pentru copii, plata muncii localnicilor) este necesară achitarea unei donații. Această sumă este menționată în formularul de înscriere. Participarea costă între 130 și 180 / adulți, 75 lei pentru copiii între 7 și 14 ani, iar copiii sub 7 ani participă gratuit. 

Participare & rezervare: 
Bucuria și veselia sunt întotdeauna bine venite!
Înscrierea este obligatorie pentru că numărul de locuri este limitat și reflectă capacitatea de organizare a gazdelor. Vă rugăm să vă înscrieți din timp. Cu 3 zile înainte, când începem pregătirile în sat, nu mai putem storna eventuale anulări. Înscrierile se fac online pe pagina www.booking.mytransylvania.ro

Plata donației:
Plata donației se face online cu cardul, iar după confirmarea plății primiți voucherele sau e-mailul nostru pentru accesul la eveniment.